RSS 2.0

Nej, tack!

Inlägget skrivet: 2010-05-29 Klockan 10:14:14

Jag är nervös inför den här kvällen. Ska på kalas för Fredriks systers man. Min plan är att äta normalt och hoppa fikan. Jag vet dock att jag brukar ha svårt för det. Men jag ska fasen stålsätta mig. Nej, tack! Nej, tack! Nej, tack!

Ska även in till Kristianstad och leta present till min mor. Ska äta på Subway, vet att de har bra val =D

Nu blir det till att fixa till sig innan vi ska åka.
Ciao!



Kommentarer
Postat av: emsut.
Inlägget skrivet: 2010-05-29 Klockan 10:14:14

Hoppas att kalaset gick bra!

Postat av: ...ANILE...ELINA...
Inlägget skrivet: 2010-05-29 Klockan 10:14:14

Hoppas att det gick bra för dig, men lite fika ibland på en helg kan man unna sig... Jag har unnat mig för mycket i helgen :S



Ja subway hör man jämt är ett bra val på biggest loser :)



sv: Jag vill ha den vattenfasta sminkborttagningen från the body shop, men jag köpte en akut igår på hm från nivea... för jag hade ingen hemma, får se om den är nåt att ha men den är ju tyvärr inte med på listan över inte djurtestade produkter så jag kommer köpa från the body shop sen.



jag brukar också använda inte vattenfast, men jag köpte en vattenfast till lillasysters syuden ifall det regnar regn eller nåt annat...



Ja man får göra det.



Ja precis, jag har två kompleteringar att göra men jag hinner inte nu för jag har en inlämning den här veckan och två dagars plugg går bort för födelsedag och student... stressigt! Hoppas att det går bra emd ditt pluggande!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback