RSS 2.0

Sammanfattning av v.4 på 6VU

Inlägget skrivet: 2010-10-18 Klockan 09:18:20

Ja, att bli förkyld ingick ju inte riktigt i min plan för veckan. Hade ont i halsen torsdag em och lite fredag fm. Men det gick över och jag körde på hårt med ett intervallpass fredag em. Så lördag morgon vaknade jag med en förkylning. Får ju skylla mig själv lite, men inte blir det lättare för det.

Satsade på att få ihop tiden som jag hade kvar igår.
Då jag inte rörde på mig mer än en liten shoppingrunda i lördags hade jag 4 h 40 min och 40 sek att klara av. Började starkt med att gå en runda på 2 h och 10 min. Gjorde dock illa min vänsterfot då. Detta hindrade mig dock inte från att följa med Fredrik när han och försvarsutbildarana skulle ha funktionell träning nere på gymmet. Så där betade jag av ytterligare 1 h 10 min.

Hade planerat att efter detta gå in i gymmet och köra 45-60 min.
Och resterande minuter skulle avverkas på en promenad. Men efter träningen insåg jag att jag måste ge mig. Jag var snorig, nös titt som tätt plus att foten gjorde ännu ondare nu än innan. 8 h 10 min och 20 sek fick jag ihop och det är jag nöjd med även att jag inte nådde målet på 10 h.

Andra delutmaningen för veckan klarde jag däremot av (skriv ner 10 saker med din kropp som du är nöjd över). Av bonusutmaningarn klarade jag den första (laga 5 matlådor) och den tredje (ta trapporna istället för hiss eller rulltrappa). Klarade dock inte av bonusutmaning nr 2 (att sova tillräckligt).

I övrigt ser det ut så ligger jag till så här på grundutmaningen:
127,91 av 150 km (jag räknar promenader, löpning & jogging)
10 av 30 träningspass (här räknar jag gruppträningspass på gymmet, löpning, jogging & styrketräning)
12 av 60 min plankan
(på tå, rak)
208 av 500 armhävningar
(på tå)
3 av 20 min
jägarvila
2 av 4 intervallpass

Jag har gjort 1 stretchpass/avslappningspass per vecka.

Jag ser att min framtid kommer innehålla mycket plankor ;-P

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback