Vilodag

Inlägget skrivet: 2009-04-30 Klockan 20:32:05

Idag blev det en vilodag. Tror mina höfter tackar mig. Imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra med träningen. Något vill jag göra, kanske springer en runda innan jag ska till Älmhult. Hmm... får se.

Maten har gått bra idag, vilket jag är tacksam över eftersom det är vägdag imorgon. Hoppas, hoppas, hoppas att det är ner nu. Annars får nog vågen sig en lite flygtur ut genom fönstret =P

Maten imorgon får förövrigt bli lite som den blir. Ska äta lunch hos Fredriks mamma, så jag släpper kcal-tänk hela dagen. Men satsar självklart på att äta så bra jag kan. Sen på lördag är det tillbaka till att räkna igen.

Ha en bra Valborg allihopa!



Torsdag
Träning:
None
Ätit: 1258 kcal
Sparat: 378 + 0 = 378 kcal

Dagar utan godis:
13

Grodan hemma

Inlägget skrivet: 2009-04-30 Klockan 13:05:09

Jag hade världens tur i oturen idag. Skulle fixat med hemsidan men Edona hittade inga lärare där uppe och mitt tåg var 30 min försenat. Edona tyckte inte det var lönt att jag skulle åka upp till universitetet utan vi får göra det vi skulle på måndag istället, då vet vi att det är folk där.

Jag ringde då pappa, för att säga att han kunde komma ner till centrum och hämta mig. Men inget svar. Bestämde mig då för att gå ut till hans jobb. När jag kommit en bit ser jag en bil som ser ut att vara pappas som svänger in på en väg. Ringer pappa två gånger till, äntligen svarar han, och dessutom visar det sig att det är han somär ute och kör! =D Så han körde ut igen och bort till hans jobb och så fick jag äntligen tillbaka Grodan min (Fredriks och min bil).



Onsdag
Träning:
Gick 30 min, Gick 30 min, Gymmade 30 min
Ätit: 1323 kcal
Sparat: 252 + 126 = 378 kcal

Dagar utan godis: 12

Plugga på

Inlägget skrivet: 2009-04-29 Klockan 10:14:42

Alldeles underbart väder idag! Tror bestämt det får bli plugg på balkongen.
Får ju passa på att försöka bli lite brun så man inte ser ut som en snögubbe sen när sommaren börjar.


Ännu en nyttig dag avklarad

Inlägget skrivet: 2009-04-28 Klockan 20:04:17

Nu börjar det kännas som att de nya vanorna är här för att stanna, ett tag i alla fall ;-P Det gäller att inte slappa till för då tappar jag lätt stinget.

Spinningen var asjobbig! Instruktören idag gillade att köra lååångsamt och tungt. Tyckte inte riktigt om hennes pass, jag hade viljat ha lite mer pusch. Tyckte det var ett seeegt pass och till slut blev jag sur så fort hon sa att vi skulle lägga på mer motstånd (mensen som spökar?).


Tisdag
Träning:
Gick 45 min, Spinning 45 min
Ätit: 1304 kcal
Sparat: 126 + 126 = 252 kcal

Dagar utan godis: 11

Skrikande bebis, snarkande karl och mensvärk...

Inlägget skrivet: 2009-04-28 Klockan 13:21:28

...det perfekta receptet om man vill sova riktigt kasst (läs iprincip ingenting). Det är vad jag har genomlidit i går kväll/natt. Var en inte ens så levande som en zombie när jag vaknade. Men vad kan man förvänta sig när man har mesnvärk, en pojkvän som snarkar och ett par grannar med en skrikande bebis.

Har läst någonstans att kvinnor vaknar av bebisars skrikande.
Jag vet inte om det är detta som gör att jag inte kan sova eller det faktum att föräldrarna till bebisen inte kan trösta den på ett tyst sätt. Att Fredrik snarkade gjorde ju inte hela saken bättre precis. Jag funderar allvarligt på att köpa hörselskydd! Aja, slut gnällt, nu går vi till...

...det positiva.
  • Jag har fått tag på en tjej att intervjua till vårt projekt vi gör i skolan. Jag är så glad! =D Så nu blir det till att skriva ner massa frågor så jag inte sitter där som ett fån och inte har något att säga.
  • Imorgon blir bilen färdiglagad! Det innebär att jag kan komma och hämta den på torsdag, samma dag som jag och Edona ska göra det sista lilla pillet med hemsidan. Efter det blir det bara massa storpill =S
  • Efter några Alvendon, och några timmars efterlängtad sömn, är mensvärken nästan helt väck. Nu är jag är till och med piggare än en zombie ;-D Tror jag ska ge mensvärken ytterligare än utmaning ikväll, spinning. Som det känns nu kommer det fungera finfint.
  • Igår åt jag bra och lyckades röra på fläsket två gånger.


Måndag
Träning:
Gick 30 min, Gick 40 min
Ätit: 1319 kcal
Sparat: 126 kcal

Dagar utan godis: 10

Min älskling bloggar

Inlägget skrivet: 2009-04-27 Klockan 15:23:29

Min älskling har även han börjat blogga!
Och eftersom jag får så mycket beröm i hans första blogginlägg, måste jag bara länka till hans blogg:
http://www.shapelink.se/sv/blog/f-nord


Träningsplanering v. 18

Inlägget skrivet: 2009-04-27 Klockan 10:28:28


Sammanfattning vecka 17

Inlägget skrivet: 2009-04-27 Klockan 08:48:42


Söndagsutflykt

Inlägget skrivet: 2009-04-27 Klockan 08:47:14

Igår hade jag bestämt mig för att jag och Fredrik skulle till gymmet. Men när jag såg att det skulle bli ännu en dag med fint väder ångrade mig. Tyckte att vi skulle cykla till Älmhult istället, det är ca 2,5 mil dit. Fredrik tyckte det var en bra idé.

Sagt och gjort - vi packade ner varsin vattenflaska, pastasallad från igår och så gav vi oss iväg. Det var kanonfint väder och lagom mycket blåst. Dessutom blåste det på rätt håll för en gångs skull.

Målet var att ta oss till Maxi för att köpa en present till min brorson, som fyllde 5 år för nästa exakt en månad sen, och även se om vi hittade något till min brorsdotter, som fyller 3 år om ganska exakt en månad. Pappa ska nämligen upp till bror min nu kring valborg/första maj så han får ta grejorna med sig.




Väl inne på Maxi hittade vi även något vi själva ville ha - en SodaStreamer.
Knäppa som vi var köpte vi den, som tur var passade den perfekt på min pakethållare. Sen begav vi oss bort till mamma, Christer, Filip och hundarna, man får ju passa på att hälsa på när man ändå är i krokarna. Efter 1/2 bulle där bar det av hemåt igen, självklart i motvind ;-P

Totalt cyklade vi 5 mil och det tog 2 h och 25 min. Jag är grymt stolt över mig själv, trodde aldrig det skulle gå så bra som det gjorde. Helt klart en perfekt söndagsutflykt =D


Söndag
Träning:
Cyklat 2 h och 25 min
Ätit: 1427 kcal
Sparat: 0 kcal

Dagar utan godis: 9

Helt okej

Inlägget skrivet: 2009-04-26 Klockan 09:30:20

Lördagen gick helt okej matmässigt. Åt lite för många kcal men häll mig till frukt och fruktkvarg istället för glass, godis och kakor. Fick använda alla min sparade trots detta blev det några kcal för mycket. Och ska man gå efter det som MåBra säger får jag bara använda 315 sparade kcal per dag. Men jag kör lite som jag själv vill och känner för just nu, så får vi se om det fungerar eller inte.


Lördag
Träning:
Gick 45 min
Ätit: 2086 kcal
Sparat: 441 kcal - 441 kcal = 0 kcal

Dagar utan godis: 8

Jag gjorde det igen!

Inlägget skrivet: 2009-04-25 Klockan 16:23:41

Igår kväll var vi och grillade hos Hannah. Jag och Fredrik bestämde oss för att vara så nyttiga som vi bara kunde. Så det blev kycklingfilé, råkostsallad (på morot och vitkål) och tacosås, till dricka blev det Ramlösa och Pepsi max. Allt var både gott, nyttigt och kcal-snålt. Jag till och med lyckades spara 126 kcal - på en fredag!

Idag började vi dagen med en morgonpromenad i sooolen,
grymt härligt =D Sen bjöd vi Fredriks mamma på lunch och fika. Satt ute på balkongen och njöt av solen. Har nog bränt mig lite dock, men det går över. Vill man vara fin får man lida pin ;-D

Dessutom har jag klarat mig utan godis i en vecka nu. Jag är så bra *hehe*


Fredag
Träning:
Gick 30 min
Ätit: 1271
Sparat: 315 kcal + 126 kcal = 441 kcal

Dagar utan godis: 7

I did it!

Inlägget skrivet: 2009-04-24 Klockan 16:08:52

Jag åt bara ett singoalla kex och en halv muffins till fikat idag!!!
Hurra jag är så bra!!! ;-D



Frukost väldigt viktigt

Inlägget skrivet: 2009-04-24 Klockan 08:36:55

Jag märkte igår, efter min kassa frukost, hur viktigt denna måltid faktiskt är för mig. Jag kände mig hungrig/sugen hela dagen sen, bara för att jag slarvat med frukosten. Blev inte lättare av att jag inte kände alls för att röra på mig själv. Och tänkte vänta till kvällen för att gå en runda med Fredrik. Vi bestämde oss dock för att handla på kvällen sen, för våra sista förvärvade slantar, så det blev ingen motion.

På Maxi fick jag verkligen anstränga mig för att inte slänga ner något godis i kassarna. Inne på Lidl var jag nära godiset och annat gott flera gånger, men det slutade med att några askar Bentol (typ som Läkerol) åkte ner i kassen istället. Två av dessa blev uppätna på vägen hem i bilen. Jag kände mig faktiskt riktigt duktig som kunde låta bli allt jätteonyttigt skräp.



Väl hemma fortsatte prövningarna, då jag och Fredrik bakade muffins till fikan idag. Tillslut höll jag på att gå under av suget, men kom då på att vi hade vindruvor hemma =D Efter dem var det inga som helst problem att hålla sig borta från både smet och färdig produkt ;-P

Så för att inte göra samma fel som igår blev det idag en riktigt stadig och bra frukost -
 havregrynsgröt, minimjölk, äppelmos, macka, leverpastej och gurka. Allt för att hålla suget i schack. Ska även se till att röra på mig lite. Annars kommer väl det fördömda fläsket aldrig släppa.


Torsdag
Träning:
Ingen
Ätit: 1323 kcal
Sparat: 378 kcal - 63 kcal = 315 kcal

Dagar utan godis: 6

Vägning v.17

Inlägget skrivet: 2009-04-24 Klockan 08:16:10

Sega j*vla vikt! Väger detsamma som sist jag vägde mig, alltså 65,0 kg.
Kan likaväl starta om från idag, så det gör jag.



Start: 65,0 kg
Dagens vikt: 65,0 kg
Veckans minus: +/- 0,0 kg
Totalt minus: +/- 0,0 kg
Delmål: 62 kg
Kvar till delmål: 3 kg


Tomt i kylen

Inlägget skrivet: 2009-04-23 Klockan 11:23:06

Frukost imorse blev inte den bästa - müsli och mjölk. Det är inget jag håller mig mätt på länge, vilket jag känt av. Men tyvärr fanns det ju inte så mycket att välja på här hemma. Måste åka och handla lite idag, frukostgrejor iaf. Sen får det bli storhandling på lördag, tror jag.

Hade tänkt köra ett pass på gymmet idag. Men tror nog att det blir en promenad med Fredrik istället. Jag ska ju till gymmet imorgon och på lördag. Om jag inte går ut så hårt nu i början kommer jag få mindre problem sen, när jag inte har tid till att röra på mig lika mycket

På fredag blir det fika för att fira pappa som fyllde år igår. Min plan är att hålla mig till mina kcal och bara ta lite fika. Tror jag ska baka något själv, vet dock inte vad än. Dessutom ska jag satsa på frukt istället för godis, glass, kakor, chips eller liknande i helgen.

Vilodag, konstigt men skönt

Inlägget skrivet: 2009-04-22 Klockan 20:13:33

Känns konstigt att sitta stilla, men skönt ändå. Dessutom har jag inget att skylla på resten av veckan sen ;-D *haha* Helt otroligt att jag vänjer mig så fort vid att röra mig. Tyvärr vänjer jag ju mig av med det lika fort. Men jag ska kämpa för att hålla igång det nu.

Helt stilla har jag visserligen inte varit idag. Jag gick en morgonpromenad även idag. Fick dock ta cykeln ner till stationen så missade lite "gratis" motion pga det =( Men det viktiga imorse var att hinna med tåget och jag hann precis.



Onsdag
Träning:
Gick 30 min
Ätit: 1259 kcal
Sparat: 252 + 126 = 378 kcal

Dagar utan godis: 5

Skynda långsamt

Inlägget skrivet: 2009-04-22 Klockan 15:27:22

Var jobbigt som attans på spinningen igår! Var inte bara en eller två gånger, utan många, som jag frågade mig själv vad sjutton jag hade gett mig in på. Men jag överlevde och klarade nästan av att göra precis som instruktören sa. Gick därifrån svettig, alldeles slutpumpad och nöjd =D

Idag skulle jag egentligen gått på spinning också. Men Fredrik tyckte att det blev lite väl bra om jag skulle göra det. Och jag insåg väl även själv att det var väl lite väl bra, särskilt som det var ett tag sen jag tränad ordentligt och ett ännu längre tag sen som jag tränad kondition ordentligt.


Skynda långsamt, borde vara mitt ledord just nu. Jag vet däremot med mig att jag har svårt för det i början. Träningen är så lätt att lägga ner för min del, trots att jag älskar den, därför vill jag köra så mycket jag bara kan när jag har lust. Jag vill inte tappa den igen och om jag nu gör det så vill jag ha gjort så mycket jag bara kunnat göra. Dumt tänk, jag vet =P




Tisdag:
Träning:
Gick 45 min, Spinning 45 min
Ätit:
1292 kcal
Sparat:
126 + 126 = 252 kcal

Dagar utan godis:
4

Morgonpromenad

Inlägget skrivet: 2009-04-21 Klockan 08:22:23

Precis hemkommen från min andra morgonpromenad den här veckan =D Hade som plan att springa idag på morgonen, men när jag vaknade imorse kände jag inte alls för det. Bestämde mig för att gå på spinning ikväll istället och gå en bit med Fredrik då han gick till jobbet.

Igår blev det, även då, en promenad med Fredrik och på kvällen gymmade vi.
Jag körde armar, bröst och övre delen av ryggen, var jättejobbigt, men skönt som attans. Fick ihop 30 min styrketräning och 15 min uppvärmning på cross-trainer,  körde på som om det gällde livet *hihi*


Har föresten som mål att låta bli godis nu. Börjar med att låta bli det fram till och med fredag, sen får vi se om jag låter bli det ännu längre. Lät bli det både i lördags och söndags. I söndags åt jag dock glass och kakor, men det blev iaf inget godis.

Dags för frukost!


Måndag 20/4:
Träning:
Gick 40 min, Cross-trainer 15 min, Styrketräning 30 min
Ätit:
1111 kcal
Sparat:
126 kcal

Dagar utan godis:
3


Under konstruktion

Inlägget skrivet: 2009-04-17 Klockan 18:51:42

Fredrik pillar på för att göra om sidan, så den blir snyggare (hoppas jag ;-D)

Anneli + Fredrik = Sant

Inlägget skrivet: 2009-04-16 Klockan 18:32:47

Idag har jag och Fredrik varit tillsammans i 4,5 år! Helt otroligt länge ju =D
Det har bidragit till att jag inte kände för gympan idag, utan istället kände jag för att sitta hemma och mysa lite med ost och kex och Ben & Jerrys, med Fredrik då så klart ;-D


Varmt så in i...

Inlägget skrivet: 2009-04-15 Klockan 17:57:09

...var det på spinningen igår. Svettades floder och flåsade som sjutton. Men jag lät iaf inte som han bredvid mig. Han lät som en tysk porrstjärna (tror, eller framförallt hoppas, att han var lite slemmig i halsen).

Fick uppmaningen att vi skulle spänna magen. Jag har dock inte riktigt förstått hur jag ska kunna ha spänning i magen och samtidigt andas... hmmm =/... kommer med tiden kanske? Men jag klarade av hela passet och det är jag stolt som tuppen över =D

Idag blir det vilodag för min del. Fredrik, den token, kör ett spinningpass idag också plus att han gått till och från jobbet ( totalt ca 1 h o 20 min promenad). Imorgon däremot tänkta jag satsa på Gympa, hoppas det blir roligt, var grymt länge sen jag gjorde det. Har mest levt inne i gymmet med min styrekträning och gömt mig för allt vad kondition och kordination heter. Är väl dags att ta tag i det igen, I guess ;-P



Varit i skolan en stund idag också. Pratade om hemsida, vad annars ;-D, och fick grönt ljus från våra föreläsare om upplägget. Har även delat upp texter inom gruppen, så nu vet man lite mer vad som förväntas att  man ska göra.

Imorgon och på fredag blir det långa dagar i skolan, då ska jag och Edona sitta och pilla med hemsidan 9-12 och 13-16 har vi föreläsning i InDesign. Kan förhoppningsvis gå lite tidigare så att jag kan ta 16-tåget och vara hemma 17. Det blir lite sent att komma hem 18 när jag ska träna 18.45, men, men blir det inte förrän då så klarar jag att träna ändå. Gäller bara att ta med sig mat och kläder.

Planering är A och O
=D

Matchande kamouflage-katastrof

Inlägget skrivet: 2009-04-15 Klockan 17:33:17

Kom och tänka på när vi åkte upp till Fredriks pappa i vintras. Han bor uppe i Värmland och där blir det vinter på riktigt, vilket jag upptäckte när jag kom upp dit att vi uppenbarligen inte har här nere i Skåne.

Jag hade ett par "vinterskor" på mig som gjorde att jag höll på att frysa fötterna av mig, inga termobyxor, eller andra tjockare byxor för den delen, och inga tjocka sockor. Hur hade jag tänkt överleva en vinter utan detta med mig vet jag inte.

Jag kände mig som en stereotyp av den dumma stadsbon. Det där puckot som inte inser att man måste ha mer kläder på sig när man är ute i minus 10-15 grader i några timmar, än vad man har när man är ute i fem-tio minuter för att komma till tåget. Tillägas kan att jag har varit ute i snö, jag vet vad det är för något. Dessutom har jag alltid bott i småhållor, så någon stadsbo är jag definivt inte =/

Var den korkade stadsbon än kom ifrån resulterade den i att jag fick låna: ett par alledeles för stora skor, ett par för stora blåa strumpor och ett par grå-vit kamouflage termobyxor, behöver jag säga att även dessa var för stora???

Men det värst av allt, jag och Fredrik hade likadana byxor på oss, då inte heller han hade ett eget par med sig *haha* Jag är lättroad jag vet, men det är verkligen inget snyggt och ser hel-löjligt ut.

Men man lär sig av sina misstag, nästa gång åker vi upp på sommaren istället ;-D

 
Matchande kamouflage-katastrof    Kort och gott en enkel kamouflage-katastrof

2,5 kg på 3 veckor

Inlägget skrivet: 2009-04-14 Klockan 14:25:54

Har målet att gå ner till 62,5 kg om 3 veckor, räknat från i fredags, vilket blir 2,5 kg sen dess. Jepp, tillbaka på startvikten, igen! =P Lär till och med vara ännu mer nu, eftersom jag drack alkohol fredag och lördag och åt en massa fredag, lördag och söndag. Men som sagt väck ska de envisa kg.

Börjar den här veckan lite mjukt.
Satsar på att äta regelbundet och äta börja träna regelbundet igen, inte bara styrka utan även kondition, satsar på att få ihop 4-5 pass/vecka. Räknar kcal från och med idag, men inget strikt. Jag gör det mest för att hålla koll på hur mycket jag får i mig när jag äter "utan att tänka". Har även tänkt ersätta godis med isglasspinnar (och frukt så klart), har satt som plan att äta en-två sådana/vecka.

Mål v.15-18
  • Gå ner till 62,5 kg
  • Äta en-två isglasspinnar/vecka istället för godis
  • Träna 30-45 min kondition 2-3 ggr/vecka
  • Träna styrka 30 min 2-3 ggr/vecka
  • Äta regelbundet och försöka hålla mig runt 1500 kcal/dag


Mjukstart

Inlägget skrivet: 2009-04-13 Klockan 15:54:25

Kör mjukstart idag. Blir en del städning (mest rensning) och en hel del tvättning.
Ska bli skönt att komma in i bra rutiner igen.


Imorgon blir första spinningpasset på väldigt länge.
Kommer antagligen bli skitjobbigt, men förhoppningsvis härligt också.

Sleten

Inlägget skrivet: 2009-04-11 Klockan 16:45:36

Fy sjutton så sliten jag är idag. Hade bara lust att dö när jag vaknade och upptäckte att klockan inte var mer än 8.40. Gick ju för sjutton och la mig klockan 4!!! Borde fått sova mycket längre, men kroppen sa nej. Mådde halv dåligt fram till 13, sen släppte allt förutom tröttheten.

Men kl 14 var det påskmiddag hos Anna och Flemming så det var bara till att bita ihop. Klarade av att vara där i två timmar, höll på att somna framför tv:n efter maten, då vi väntade på efterrätten. Lite pinsamt, dessutom såg ju alla att jag inte var på topp precis =P



Fredrik ligger och sover just nu, laddar batterierna, ska till Granada ikväll. Jag vill inte tänka på hur dåligt jag kommer att må imorgon, ujujuj säger jag bara. Ska nog ner till affären och köpa mig lite godis. Måste ladda mina batterier med socker, räcker inte med vila för min del.

Mycket lite

Inlägget skrivet: 2009-04-10 Klockan 19:23:10

Det är precis vad jag gjort idag. Var först hos Fredriks mamma och hämtade en sak, då passade vi på att ta en liten fika.

Sedan bar det av till Älmhult en snabbis. Där lämnade vi en av våra tre (!) tv-apparater till bror min. Blev även en snabbis in på IKEA när man ändå var där, mat och fika. Sen blev det ett snabbt hej till mamma och Christer innan vi åkte hem.



Efter det blev det grillning hos Anna, Flemming och barnen. Just nu slappar vi lite innan vi ska iväg till Hannah och dricka lite vin/öl och snacka tills käken går ur led ;-D

Och imorgon blir det påskmiddag hos Anna och Flemming. Sen på kvällen blir det troligtvis Granada. Ujuj, vad jag kommer må prima på söndag... eller inte =P

Frisyren

Inlägget skrivet: 2009-04-08 Klockan 08:58:19

Här kommer bilder på min ny frisyr. Märk väl att detta är precis efter att jag varit hos frissan, så lär ju tyvärr inte vara lika stylad sen. Hoppas att det ser bra ut ändå sen när det är jag som ska sköta det =P Ursäkta före-bilden men det var den bästa om man ville se hur jag brukade ha håret innan.


Före                        Efter


För övrigt så har jag en bra och en dålig dag bakom mig. Måndagen gick kanonbra. Gick 30 min och sprang 15 min på morgonen. Sen gick jag ytterliggare 35 min på em och styrketränade 30 min. Åt dock för lite mat. Men lugn det jämnar ut sig, för...

...igår gick det inte så bra. Blev ingen träning då jag var tvungen och åka in tidigt till skolan och kom hem ganska sent. Eftersom jag inte fixade ett mellanmål innan jag åkte hem, var jag vrålhungrig sen när jag väl skulle äta och efter det kom sötsuget så då blev det choklad, Ben & Jerry's och 1,5 ask Pim Pim. Men vi säger att det jämnar ut sig med måndagen.

Idag kommer jag inte räkna kcal, utan ska istället satsa på att äta regelbundet och ta mig ner till gymmet i em.

Ny vecka, ny energi, ny motivation, ny frisyr

Inlägget skrivet: 2009-04-06 Klockan 12:43:01

Känner mig supermotiverad idag! =D Kan bero på att det är så fint väder och för att jag har klippt mig. Lovar att lägga upp lite bilder men det får vänta en dag eller två.

Imorse bestämde jag mig för att ta en promenad, trots att vädret såg lite halvtrist ut då. Kände dock att jag hade spring i benen så efter 10 min gång började jag springa. Blev 15 min spring och sen ytterliggare 20 min gång. Så totalt var jag ute 45 min och när jag väl var hemma blev det klart kanonfint väder =P

Sen var det till att göra sig i ordning för att sticka ner till frissan. Kapade en hel del av håret, hade man haft tjockare hår hade man nog kunnat tappat ett par hundra gram där ;-D

Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu. Funderar på om jag ska ut och springa en runda till, men kanske borde spara mig till ikväll och följa med Fredrik ner till gymmet då istället. Hmmm.... tål att tänkas en på en stund till.

Dålig planering

Inlägget skrivet: 2009-04-05 Klockan 10:22:28

Hade ingen plan för helgen mer än att jag skulle äta perfekt. Det sket sig!

Fredag kvällen blev massa pasta och mängder av godis.

Lördagen gjorde vi godis med Fredriks systerdöttrar och det fattades än det ena och än det andra. Blev ingen lunch utan jag gick och åt av godiset från i fredags hela dagen istället. Sen blev det pizza till kvällsmat. Men så mådde man ju piss hela lördag kvällen sen, var hängig och svullen.



Idag är som jag sagt så många gånger förut en ny dag. Jag ska planera för idag och för nästa vecka. Vet att det är påskmiddag hos Fredriks syster på lördagen, men det betyder inte att man måste släppa alla spärrar den dagen.

Och trots att veckan inte gick precis som jag tänkt är jag nöjd. För förra veckan gick det dåligt från onsdagen-söndagen och den här veckan är det bara fredag kväll och lördagen som gått dåligt =D

Vägning v.14

Inlägget skrivet: 2009-04-03 Klockan 07:28:15

*Suck* samma vikt som för två veckor sen. Aja, bättre stå still än att plussa.
Nästa vecka blir det baske mig ett minus!



Start: 65,0 kg
Dagens vikt: 64,1 kg
Veckans minus: +/- 0,0 kg
Totalt minus: -0,9 kg
Mål: 54,0 kg
Kvar till mål: 10,1 kg


Woho, en tredjedel avklarad!

Inlägget skrivet: 2009-04-02 Klockan 19:16:52

Japp, nu är en tredjedel avklarad! =D Idag har jag pluggat lite med bror min och imorgon blir det både plugg med brorsan och för egen del. Blev lite fika hos bror min, Pepsi max och tre Smarry och det var riktgit smarrigt *hehe* ;-D

Blev även en vända nere på gymmet idag, 30 min styrketräning. Imorgon ska jag se om jag orkar ta mig ut och springa en liten runda. Dessutom är det vägdag imorgon, håller tummarna för att det ska bli åtminstone ett litet minus =S


Torsdag 2 mars 09
Träning: 30 min styrketräning
Ätit: 1254 kcal
Sparat: 252 + 126 = 378 kcal

4 av 12 dagar avklarade

En fjärdedel

Inlägget skrivet: 2009-04-01 Klockan 19:24:58

Var inne i Kristianstad och tittade lite på färg, tapeter och golv. Planerar att göra om vårt datorrum till tv-rum. Vi har ändå bara en bärbar dator nu, så vi behöver ju inget datorrum precis =P

Blev ingen motion idag heller bortsett från tre låtar med dansspelet. Jag var tvungen och kolla om det verkligen var så tråkigt som jag kom ihåg att det var och det var det också. Plus några plågasamma steg inne i Kristianstad, håller på att gå in mina nya skor. Men höll mig till min kcal ändå och då åt jag hamburgare på McDonalds och en glass sen till efterrätt. Åt Solero Berry Berry, bara 99 kcal/st, glassmani (mammas ord) som jag har tycker jag att det helt klart är värt det =D


Mmm... glass

Onsdag 1 april 09
Träning:
Ingen
Ätit:
1260 kcal
Sparat:
252 kcal

3 av 12 dagar avklarade

Full fart mot påska!

Inlägget skrivet: 2009-04-01 Klockan 12:01:36

Två dagar avklarade. Blev dock ingen motion igår, då jag hade ont i hela nederdelen av benen. Gick i för dåliga skor i måndags, får se till att gå in mina nya så jag inte förstör mina ben.

Har satt upp ett mål nu, nämligen att ha perfekta dagar fram till påskmiddagen hos Fredriks syster, lördag den 11:e. Det betyder att jag ska äta perfekt i totalt 12 dagar, två är avklarade, alltså är det 10 dagar kvar bara. Inga problem! =D

Dessa ska jag gå in

Tisdag 31 mars 09
Tränat:
Inget
Ätit: 1130 kcal
Sparat: 126 + 126 = 252 kcal