Viktväktar-nystart 30/10-14

Inlägget skrivet: 2014-10-29 Klockan 09:59:59

Imorgon är det dags för första viktväktarmötet på 8 månader. Ska bli roligt att börja igen. Vågen hemma visar ju fortfarande +12 kg. Vågen på VV lär visa mer. Hemma väger jag mig ju i bara mässingen på morgonen. På VV blir det med kläder på kvällen.


Tidigare har jag alltid haft så lätta kläder som möjligt på mig på vägningsdagen. Dessutom har jag ätit och druckit så lite som möjligt; absolut inte ätit kvällsmat innan vägningen. Nu när jag börjar om på nytt tänkte jag göra lite annorlunda. 

Jag kommer äta och dricka som en vanlig dag på vägningsdagen. Jag kan inte svälta mig en dag. Skulle må piss och skulle vara en riktigt dålig mamma utan tålamod och kanske även få näringsfattig mjölk (vet inte hur mkt en dag påverkar den).

Jag kommer även bry mig lite mindre vilka kläder jag har på mig. Funderar på jeans och tunn långärmad, så får jag bara se till att ha kläder som väger ungefär detsamma. Slipper jag stå och frysa på vågen för att jag ska ha så lätta kläder som möjligt 😊

Snart dags för ViktVäktarna

Inlägget skrivet: 2014-10-24 Klockan 11:33:49

Den här veckan har det enda söta jag ätit hittills varit äppelpaj. Tänker inte köpa något godis i helgen utan det får vänta till nästa helg isf.

Imorn ska vi på 30-årsfest. Lite nervös över att ta med mig lillan. Vet i sjutton hur vi ska lösa det vid middagen om hon anser att hon ska ha middag då ;-P Men, men det är ju bara till att testa. Funkar det inte så har vi nära hem då festen är i byn.

Vikten står iprincip still. På måndag ska vi dock börja med viktväktarna, både jag och Fredrik. Så jag får ordning på mina matvanor innan de kapsejsar ännu mer än de redan har gjort =)
Står still i vikt

Inlägget skrivet: 2014-10-13 Klockan 12:05:37

Står still i vikt sen för två veckor sedan och äter för mycket sött. Har dock haft grymt sug de senaste dagarna. Får jobba på att inte ge efter för det då kommer suget snart vara borta. 

Hade jag inte ätit allt godis och kakor och liknande hade jag nog tappat runt 0,5-1 kg/vecka.

Har dock rört på mig en del förra veckan. Fick ihop 5 rundor, totalt 17,7 km. Det är jag mycket nöjd med =)

Lite så som det står på bilden ovan tänker jag. Problemet är att jag ser till att fylla på det där onyttiga så det hälsosamma blir uppskjutet i det evinnerliga ;-P Och egentligen borde jag bara slänga det, problemet är dock att jag köper nytt ändå. Men visst kanske fått i mig mindre skräp då - bara plånboken som fått lida, haha.

Bättre planering

Inlägget skrivet: 2014-10-05 Klockan 20:25:17

Vikten står stilla denna vecka. Blivit lite för mycket godis och annat gottis. Samt inte haft bra snabba val hemma. Så när vi var och handlade i veckan såg jag till att köpa hem keso samt kvarg. Så nu har jag möjlighet till snabba och bra val när suget sätter in. 

Den här veckan har det blivit tre promenader plus att vi gick till och från Sarah och Daniel i lördags. Målet har varit att gå 10 km/vecka. Klarat det både denna och förra veckan. Kör samma mål en vecka till, sen höjer jag någon/några km. Börjat få upp lite bättre hastighet dessutom. Snart är jag kanske tillbaka på mitt vanliga tempo =)