RSS 2.0

Joggingrunda 28 juli

Inlägget skrivet: 2010-07-28 Klockan 09:33:18


Kom ut en runda idag! =D Var tungt som attans att andas så efter ett tag fick jag ge upp och gå 3 min. Sen joggade jag 5 min, gick ytterliggare 2 min och resterande tid joggade jag. Fick en bra tid trots allt så tog kanske i lite för mycket då jag joggade.

Nu blir det frukost =D

Kommentarer
Postat av: Fattie
Inlägget skrivet: 2010-07-28 Klockan 09:33:18

Bra jobbat :) Hoppas jag själv kan komma igång med joggning eller likvärdigt snart i mitt liv...



Svar: Kanske var jag lite hård i mitt inlägg, för visst fungerar olika saker för olika människor. Sen syftade jag nog inte riktigt på dom som behöver gå ner 15-20kg utan snarare de som behöver gå ner 40-50kg eller mer. Ju mindre man väger, ju mindre behöver man ju ändra om matvanor och livsstil för resultat. En person som ätit upp sig 50kg för mycket har ju betydligt fler dåliga vanor att göra sig av med än en person som "bara" ätit upp sig 15kg för mycket.



Men det är väl ingen hårdfakta utan snarare åsikter jag grundat på eget observerande.



Ha en bra dag!

Postat av: ...ANILE...ELINA...
Inlägget skrivet: 2010-07-28 Klockan 09:33:18

Wow vad duktig du är! 5 km!

Kul diagram, hur har du fått fram det?



sv: ja visst va den snygg :) Jaha, jag har aldeles för lätt med reor för då tycker jag att jag har råd :P Men det som är bra med nelly är att man bara går in på rea avdelningen så ser man inte det nyinkomna.



det går bra hittills, men det har bara gått två dagar :P Ja jag gör det inte i första hand för viktminskning nu, det vore en bonus utan jag har ätit så stora mängder godis varje dag att jag känner att kag tappar kontrollen över hur mycket jag äter, rusar upp i vikt och är rädd att få diabetes.

Okey, hoppas det går bra i höst, sommaren är jobbig att försöka banta på för det är så mycket glass, och varmt.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback