Grrr...

Inlägget skrivet: 2009-07-24 Klockan 08:49:43

Hittade min stegräknare i tvättmaskinen för en stund sedan... Först såg den ut att fungera, men sen märkte jag att den inte räknar stegen. Klockan fungerar dock och jag kunde även bläddra bakåt för att se de lagrade dagarna.

Har suttit i en halvtimme och försökt dela på den så att den skulle torka ordentligt. Tror jag lyckats pajja den totalt nu bara för det... Piss oxå och detta som skulle bli en så bra dag =(

Bara några timmar

Inlägget skrivet: 2009-07-24 Klockan 07:49:48

Nu är det bara några timmar kvar tills Fredrik går på semester. Det första vi ska göra är att åka till Krisitanstad och köpa ett par gummistövlar till mig. Gissar på att det kommer bli en hel del blåbärsplockning i Värmland och jag har inte lust att traska omkring i dygnsura gympaskor.

Packandet är i full gång för min del. La ner det mesta i förrgår och idag tvättar jag lite för att få med oss det vi tycker allra bäst om. Ska vara borta en vecka totalt. 3-4 dagar i Värmland och ca 3 dagar i Skövde, men jag har packat för flera veckor känns det som. Allt är som vanligt alltså *hah*

Mat och motion
har det inte blivit något vidare med. Väger mer än jag gjort på länge, men försöker vara nöjd med mig själv ändå. Är ju inte särskilt schysst att sparka på någon som redan ligger. Efter att vi kommit hem är tanken att vi ska köra igång igen. Är lättare när vi båda är lediga och får sova ut. Ska bli så skööönt att komma igång igen.

Soffpotatis

Inlägget skrivet: 2009-07-16 Klockan 11:57:35

Kan man lugnt säga att jag varit den senaste veckan *haha*

Har ingen större motivation till maten och träningen just nu, så då får detta bli en viloperiod. Man behöver sådana oxå.

När jag väl hittar motivationen igen så kommer jag inte låta den gå till spillo.
Jag lovar
=D

Kolla in vår nya soffa

Inlägget skrivet: 2009-07-08 Klockan 14:53:55

Nog för att vi visste att soffan var stor. Men att den skulle vara sååå stor, hade vi nog inte riktigt gissat. Men hej, vem vill inte ha en soffa som täcker tvåtredjedelar av tv-rummet ;-DKör lite lugnare med maten just nu.
Igår gick det hyfsat bra och jag såg även till att köra 30 mi här hemma på Orbitrecken - var asjobbigt. Jag var nära att ge upp efter 10 min. Tänkte hela tiden 5 minuter till bara, 5 minuter till och till slut hade jag fått ihop en halvtimme =D

Idag ska maten gå ännu bättre är tanken.
Har dock inte ork att göra något alls idag, så blir nog ingen ansträngande motion idag - om någon. Borde VERKLIGEN plugga, har tenta på fredag. Men som sagt hittar ingen lust till någonting. Bläää...

19 dagar kvar

Inlägget skrivet: 2009-07-06 Klockan 14:01:34

Snabb uppdatering. Vägde mig i lördags och hade tyvärr gått upp en del sen förra vägningen. Nämligen 0,8 kg. Tråkigt, men så är det. Så vikten nu ligger på 66,2 kg.

Att åka iväg till Liseberg utan någon plan var ju inte heller något vidare för vikten. Blev hamburgare, pommes, läsk, sockervadd, glass m.m. Då jag var hungrig, törstig, sugen och alltid var det NU! inte sen utan NU! så då blev det första bästa (eller ja snarare sagt sämsta).

Sen gjorde det ju inte saken bättre att Fredrik gick och vann  2k g Toblerone OCH 2 kg Geisha. Tror jag ätit 600-700 g choklad lördag-söndag (igår iprincip levde jag på det). Men vi har gett bort det mesta nu. Har två små askar med Geisha kvar här hemma som vi oxå ska ge bort. Bilder kommer senare.

Nu ska jag iväg till Kristianstad och fixa bilen. Vindrutespolargrejsimojsen fungerar inte =( Dumma bil, nu får du allt vara snäll... Sen blir det väl en sväng i Kristianstad oxå...

22 dagar kvar

Inlägget skrivet: 2009-07-03 Klockan 10:23:54

Igår blev det en långpromenad på morgonen. Sen några timmars pluggande och solande (eller ska jag säga skuggande, tycker inte om att sitta i solen och stekas). Maten gick även den som den skulle, så summa sumarum: gårdagen gick bra.

Idag har det oxå blivit en långpromenad.
Inte riktigt lika lång som igår. Gick 1 h och 5 min idag. I eftermiddag blir det gymmet. Får se om det blir kondition och styrka eller bara styrka. Efter att vi gymmet ska hem och duscha för att sedan köra vidare och hämta min bror i Älmhult.

Vi ska nämligen åka till Liseberg imorgon! =D Kommer köra redan vid 7, så det blir till att gå upp riktigt tidigt. Maten kommer väl bli sådär. Satsar på att inte äta en massa onödigt men mycket mer än så blir det inte.

Är även vägning på imorgon. Spännande att se hur jag ligger till. Upp eller ner sen förra vägningen. Jag hoppas iaf på att det inte är värre än +/- 0. Men vi får se.


Torsdag:
Träning:
Gick 1 h och 40 min = 401 kcal
Ätit: 1233 kcal
Steg: 15 765

23 dagar kvar

Inlägget skrivet: 2009-07-02 Klockan 10:25:18

Då har man varit ute och traskat igen. Var för lat för att göra det igår morse. Och på kvällen hann jag inte för först var det gymmet. Där blev det 30 min styrka - ben och lite armar och rygg. Efter gymmet var vi och hälsade på hos Päran och Carita.

Det blev en riktig långrunda idag. Gick 1 h och 40 min. Hade lätt kunnat gå ännu längre. Var så skönt i motionsspåret. Mesta dels skuggigt och så fläktade det lite från sjön. Men måste tyvärr ta tag i pluggandet oxå =P


Onsdag:
Träning:
Styrketräning 30 min = 172 kcal
Ätit: 1354 kcal
Steg: 5263

Den halvnakna sanningen

Inlägget skrivet: 2009-07-02 Klockan 08:09:01

Så här ser man ut då man inte spänner sig ;-PMått den 2 juli 09
Längd:
160 cm
Bröst: 92 cm
Under bröst: 74,5 cm
Midja 1: 71,5 cm
Midja 2 (precis ovanför naveln): 74 cm
Muffinsfälsket: 87 cm
Rumpa: 102 cm
Höger lår: 61 cm
Höger överarm: 32,5 cm
Över höger knä: 44 cm
Höger vad: 40 cm

Vikt 4 juli 09: 66,2 kg

Det kan bara bli bättre...

Laddar inför gymmet

Inlägget skrivet: 2009-07-01 Klockan 16:12:00

Heja spännisen! ;-P

24 dagar kvar

Inlägget skrivet: 2009-07-01 Klockan 08:54:37

Japp, då har man avverkat ännu en dag =D

Fick vår nya bil igår! =D
Fick skjuts till Kristinstad (där vi skulle hämta den) av Päran och Carita. My var med hon också, så klart (deras lilla dotter). De är så snälla =D

Var hungrig och sugen då vi var på väg hem.
Men stålsatte mig och bestämde att jag inte skulle äta något skräp utan se till att laga något snabbt när vi kom hem istället. Och vi lyckades! =D Blev nötfärs m svamp och lök och till det broccoli för min del (pasta för Fredriks).

Märker dock nu att jag fick i mig lite för få kcal igår. Men det blev ju så då jag inte åt det jag hade planerat. Hade alltså kunnat tagit lite pasta så hade jag nog kommit upp i mina 1200 kcal. Men det jämnar alltid ut sig på ett eller annat sätt ;-D

Blev dock ingen motion. Bestämde mig för att foten skulle få vila helt en dag. Var nog ett klokt val för idag känner jag inte av något alls. Kanske hade den blivit lika bra även om jag tränat, men träningen hade kanske gjort saken värre också. Man vet ju inte på förhand.

Tisdag:
Träning:
Ingen = 0 kcal
Ätit: 1101 kcal
Steg: 3498