RSS 2.0

Delutmaning vecka 1

Inlägget skrivet: 2010-09-21 Klockan 07:49:17

Igår började 6-veckors-utmaningen. Och delutmaningen för veckan är fem maxtest:
  • Maxtest 1: ”Kom så långt du kan på 30 minuter” : Testet är relativt enkelt. Välj en konditionsform som passar dig och som du kan upprepa om sex veckor. Exempelvis löpning, promenad, cykling, crosstrainer, rodd, simning etc. Värm upp före om du vill och kör sedan 30 minuter så snabbt du orkar och mät hur långt du kommer. Den sträckan ska vi förhoppningsvis slå vecka 6.
  • Maxtest 2: Plankan. På knä eller på tå, eller börja på tå och fortsätt på knä, beroende på hur stark du är.  Håll ut så länge du orkar.
  • Maxtest 3: Armhävningar. Så många du orkar. På knä eller på tå, eller börja på tå och fortsätt på knä, beroende på hur stark du är.
  • Maxtest 4: Upphopp. Så många du hinner på 1 minut. Händerna ska nudda golvet mellan hoppen och klappa i luften i hoppet.
  • Maxtest 5: Jägarvila. Stå i jägarvila så länge du orkar.
samt
  • Skriv ner minst 10 saker med dig själv som du är stolt över/nöjd med.
Igår gjorde jag maxtest 2-5, se resultat i tabellen nedan. Körde plankan och armhävningarna på tå. Maxtest 1 kör jag kanske idag. Benen är dock inte så pigga så det kanske får vänta en dag eller två. Men vem vet kanske får en otrolig lust att göra det idag. Då gäller du ju att köra på! =D


Kommentarer
Postat av: Livet Nu & Efter Min GASTRIC BYPASS
Inlägget skrivet: 2010-09-21 Klockan 07:49:17

Ja den verkar väldigt bra! :) alla gör vi misstag vet du :) Vi är människor :)

Postat av: ...ANILE...ELINA...
Inlägget skrivet: 2010-09-21 Klockan 07:49:17

Vilka bra resultat du har på sakerna!Smart att testa sig själv så man ser förbättringar :)sv: ja man känner sig mer tvungen att gå på passen när man har bestämt att man ska gå med en kompis så det ökar nog chansen att man går dit :) men gymmet ligger ca 1 h pendling hemmifrån så det är jobbigt att man måste planera mycket.Ja pilates är jobbigt :( jag vill också ha lite vanliga pass men affro är kul :)Ja spining är bra men extremt jobbigt! Vilket ju är bra :P

Postat av: Ida
Inlägget skrivet: 2010-09-21 Klockan 07:49:17

Gott kämpat!:)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback